20140214_122149-normal.jpg

Hyvää ja ihanaa ystävän päivää kaikille! <3

Aattelin näin ystävänpäivän "kunniaks" vähän muistella vanhoja ja löpistä niitä näitä :)

Mun elämäni aikana paras ystävyyden "mittari" on ollut raskaus. Olin kaveri piirini ensimmäinen, joka tuli raskaaksi ja sai lapsen. Aikasemmin kenelläkään joiden kanssa hengailin ja pyörin ei tosiaan ollut lapsia ja tämä mun raskaus uutinen karkoitti juuri tämän kaveri porukan ympäriltäni. En ole oikeastaan harmistellut asiaa, koska silloinen porukka ei ollut muutenkaan hyvää ja kunnollista seuraa ja en tiedä minkälaisessa tilanteessa elämäni olisi jos en olisi tullut raskaaksi ja lopettanut siinä porukassa pyörimistä. Ei luultavastikkaan ainakaan kovin hyvässä jamassa elämäni olisi. 

Tutustuin kumminkin raskauden myötä aivan uskomattoman ihanaan tyyppiin ja hän on ollut ahkerasti mun tukena ja turvana sekä raskaus aikana kun Ninnan syntymän jälkeenkin. Ja sen vuoksi hänestä ja hänen kihlatustaan tulikin lapsemme kummit! <3 Myös serkkuni on ollut korvaamaton koko raskauteni, sekä sen jälkeen. Olemme päivittäin yhteydessä ja hänelle voin soittaa asiasta kuin asiasta ja vaikka olisimme kuinka erimieltä tai erikannoilla asioissa niin aiha hän on pysynyt rinnalla ja ollut tukena. Myös serkkuni on Ninnan kummi :)) <3 On myös muutama "vanha" ystävä, jotka eivät lähteneet raskauttani tai lastani karkuun vaan ovat seisoneet rinnallani kaiken aikaa :) 

Ninnan myötä olen myös tutustunut uusiin ystäviin joilla on myös lapsia ja lähes samanikäisiä kuin Ninna, sekä naapuriimme Sanniin tutustuimme koiriemme kautta! Ja yhdessä ollaan lenkkeilty dogien kanssa ja puhuttu aivan kaikesta! :) Oon tosi kiitollinen ja tyytyväinen tilanteeseeni ja siihen, että mulla on nämä henkilöt rinnallani <3

Mutta nyt tämän päivän tapahtumiin pikkusen :) Aamulla menin B:n kanssa treenaamaan läheiselle nurtsikentälle ja treeneistä ei vaan kertakaikkisesti tullut yhtään mitään -.- Baloo oli jättänyt korvat kotiin ja touhusi aivan omiaan. Parin onnistuneen toko tehtävän jälkeen lähdettiin kotio ja laitoin Ninnan päikkäreille. Puolenpäivän aikaa treffattiin B:n kanssa naapurimme Sanni ja Ninni ja lähettiin kiertää hertsikanrantaa. Pikku pariskunta leikki onnesta soikeana ja korvat oli jääny molemmilla kotiin kun ei menny käskyt perille sitten millään. Lenkki meni kuitenkin loppujenlopuksi mukavasti ja kaikille jäi hyvä mieli.

IMG-20140214-WA0004-normal.jpg

Pariskunta Baloo ja Ninni <3